Een dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

Om een dartbord op te hangen, moet je rekening houden met het gewicht van het bord en de locatie waar je het wilt ophangen. Over het algemeen moeten kwaliteitsborden worden opgehangen met een minimum van 20 pond. Om geluid en trillingen tot een minimum te beperken, moet u het vanuit het midden van de muur hangen in plaats van direct op de gipsplaat. De middelste schroef moet goed tegen de muurrug passen. Een losse centrale schroef kan het bord doen wiebelen en letsel veroorzaken achterwand vruchtbaar.

dartbord ophangen

Voordat je het dartbord ophangt, moet je de afstand tussen het dartbord en de muur meten. Zorg ervoor dat het minstens 2 meter verwijderd is van de roos van de muur. De hoogte en afstand van het bord moet hoog genoeg zijn zodat de darts geen kwetsbare voorwerpen of mensen raken. Als je een bestaand scorebord hebt, kun je het dartbord aan de tegenoverliggende muur hangen. Wil je je dartbord echter op een andere plek ophangen, dan kun je altijd de commandostrips toevoegen of verwijderen.

Als je in een huurappartement woont, wil je misschien geen gaten in de muur prikken. Dan kun je een groot stuk multiplex tegen de muur plaatsen en daar het dartbord ophangen. U moet er echter aan denken om het aan de linker- of rechterkant van de muur te hangen om schade aan de muur of de darts te voorkomen. Vervolgens moet je beslissen waar je het scorebord wilt hangen.

Voor meer informatie klik je hier: https://dartshopleiden.nl/

Related Posts