Een dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

Voordat je een dartbord kunt ophangen, moet je de juiste montagepositie ervoor bepalen. Om deze locatie te vinden, meet u de afstand tussen het midden van het bord en de vloer. Neem vervolgens die meting en tel deze op bij de lengte van het bord. Om een kwaliteitsbord op te hangen, moet je het vanuit het midden ophangen. Anders kun je ervoor kiezen om het aan de bovenkant van de muur te hangen . Gebruik bij het ophangen van een kwaliteitsbord zeker een waterpas.

dartbord ophangen

Controleer na het ophangen van het dartbord de hoogte en locatie van het dartbord. Zorg ervoor dat u het minstens 20 centimeter boven de grond hangt, zodat het geen breekbare voorwerpen omver kan werpen. Vervolgens kunt u het ophangen met opdrachtstrips of andere soorten lijm. Houd er echter rekening mee dat deze methode de muur of het behang kan beschadigen. Als je het dartbord ooit wilt verplaatsen, moet je de lijm verwijderen of het opnieuw positioneren.

Voordat je het dartbord ophangt, moet je eerst nadenken over het type muur en het gewicht van het bord. Veel van hen zijn ontworpen om aan de muur te worden gehangen, maar het gevaar bestaat dat het dartbord tegen een muur komt te staan. Om dit te voorkomen, kunt u een groot stuk triplex tegen de muur gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het de muren niet beschadigt. Reinig daarna het hele bord en de muren met ontsmettingsalcohol. Zorg ervoor dat u de doek niet doorweekt met de alcohol of de muur.

Zoek meer informatie op: Dartshopleiden.nl

Related Posts